Rynkebehandling

Profhilo

Nytt behandlingstilbud ved klinikken

Er du lei av løs hud på halsen og i ansiktet? Profhilo er den nyeste og mest innovative behandling for slapp hud i disse områdene, men behandler også løs hud på armer, mage og knær.

Profhilo er produsert i Sveits og er det første BDDE-frie (uten kjemiske tilsetningsstoffer), stabiliserte og injiserbare hyaloronbaserte produktet for behandling av slapp hud. Den unike formelen gjør det mulig å stimulere hudens eget collagen og elastin produksjon.

HVORDAN VIRKER BEHANDLINGEN?
Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden, noe som medfører aldrende og slapp hud. Profhilo® er utviklet for å gjenskape en naturlig foryngelse av huden og inneholder en av de høyeste konsentrasjonene av hyaluronsyre på markedet.
Prosessen pågår i ca. 28 dager, hvor fire forskjellige typer kollagen og elastin langsomt frisetter hyaluronsyre. Stimuleringen fører til vesentlig vevsforbedring med en oppstrammende/løftende effekt på vevet. Dette gir et naturlig resultat uten å bygge volum eller endre på utseende.

Profhilo® injiseres ved bruk av 5 punkts behandling i hudlaget dermis. Teknikken kalles BAP, Bio Aestethics Points og er utviklet gjennom IBSA for å minimere risiko og maximere spredning av produktet. Produktet blir gitt i 5 punkt på hver side av ansiktet, 1 ml på hver side.

ETTER BEHANDLING
Umiddelbart etter behandlingen kan stikkene se ut som myggestikk. Disse forsvinner som oftest innen 12-24 timer. Det kan også oppstå forbigående blåmerker, men som utgangspunkt kan en gå på jobb dagen etter behandling.

Etter 4 – 6 uker bør en gjenta behandlingen for et optimalt resultat, selv om en ofte kan se en viss forbedring etter en behandling. Resultatet av behandlingen er langvarig, og kan holde opp til ett år. Resultatet avhenger selvsagt av alder og hudens tilstand.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende konsultasjon hvis dette kan være et behandlingstilbud for deg.