Hudfornying

Restylane Skinbooster

(Tekst frå Galderma)

Restylane skinboosters er en unik behandling som gjenfukter huden på dypet, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød.

Hyaluronsyre er et naturlig emne som finnes i alle levende organismer og som har den unike egenskapen at den binder vann.
Restylane skinboosters består av en spesielt utformet hyaluronsyre som forblir lenge i huden, i motsetning til kroppens egen hyaluronsyre. Restylane skinboosters injiseres i mikro-doser under huden der den binder vann og gir langvarig gjenfukting.

Behandlingsprogram og området som skal behandles:

Et typisk behandlingsprogram med Restylane Skinboosters består av 2-3 behandlinger med 4 ukers mellomrom.

Restylane skinboosters kan brukes for en generell forbedring av hudens kvalitet i ansikt, hals, decolletage, lepper, hender, kne, arm og akne/arr. Restylane skinboosters gjenskaper ikke bare fukt og balanse i huden, den gir også huden mulighet til langsomt å styrkes og bli fastere.

Vitenskapelig beviste resultater

Effekten av Restylane skinboosters er vist i flere kliniske publiserte studier. Effekten kan komme etter en behandling, men det er etter en grunnleggende 3-behandlingskur at signifikante forbedringer av hudens elastisitet og struktur kan sees.

Anbefalte behandlingsområder

  • Ansikt
  • Lepper
  • Decolletage og hals
  • Hender
  • Akne arr

Mange skjønnhetsprodukter jobber på hudoverflaten.
Restylane skinboosters jobber med å forbedre hudens kvalitet innenfra.

Hvordan det fungerer – djup gjenfukting

Med tiden forandres hudens egenskaper – kollagen og elastiske fibre forsvinner, fordelingen og funksjonen hos kroppens egen hyaluronsyre forandres. Hyaluronsyrens viktigste funksjon er å binde vann og i takt med at den forandres, så blir huden tørrere, tynnere og mindre elastisk.

I motsetning til hudkremer som smøres på hudens ytre så arbeider Restylane skinboosters innenfra og ut. Ved å injisere hyaluronsyre rett under hudoverflaten gjenoppretter Restylane skinboosters fuktbalansen og forbedrer hudens struktur, fasthet, elastisitet og gir glød. Enkelt forklart så får huden en boost av fukt og ny energi.

Restylane skinboosters kan også brukes for å forbedre område som hals, decolletage, hender, kne og områder med aknearr.
Restylane skinboosters gjenoppretter ikke bare fukt og balanse i huden, den gir også huden mulighet til langsomt å bli sterkere og fastere.

Det beste er her allerede.

Hadde du bare visst…

Restylane Vital Skinbooster

Restylane Vital er produktnamnet og finnes med to molekylstørrelsar – Vital og Vital light.

Vital vert injisert ytterst i huda i små doser og bidrar til å binde fukt. På denne måten vert huda strammare og får ein friskere glød. Fuktig hud er også meir robust enn tørr hud. Vitalprodukta nyttast mest på ansikt, hals, decolletage og hender, men kan i prinsippet nyttast på heile kroppen.

Skinbooster betrar fuknivået og kan glatte ut dei fine linjene i huda. Behandlinga må gjentakast oftare i starten. Vanleg er 2 – 3 behandlingar med 4 – 6 vekers mellomrom, deretter ein til to gonger i året.

Restylane Vital kan med fordel kombinerast med dei andre Restylaneprodukta for eit optimalt resultat .

Før og etter behandling m/ Restylane Vital og R Lipp (tv) og Restylane Vital Light (th) – etter 1 behandling.