Duve Medica

Duve Medicas grunnide

Reparere solskadede/aldrende hudceller slik at de igjen fungerer normalt, fordi når hudcellene fungerer normalt, så vil du få tilbake din opprinnelige hudkvalitet.
Hudceller lar seg best reparere ved topikalt å tilføre vitamin A og vitamin C, som er de viktigste næringsstoffene til de forskjellige hudcellene.

Dette er helt uavhengig av alder, hudtype og kjønn og produktene kan derfor anbefales til alle aldere, alle hudtyper og til både kvinner og menn.

Duvè Medica Hudprogram passer for alle som:

 • Har rynker/fine linjer de vil redusere
 • Ønsker en jevnere hudfarge uten pigmenteringer
 • Plages med mørke ringer og poser under øynene
 • Ønsker en hud med en fin og ungdommelig glød
 • Har sensitiv hud
 • Ikke vil utsette huden og kroppen for farlige innholdsstoffer
 • Vil ha gode resultater
 • Er så heldige å ha en sunn, frisk og ungdommelig hud, som de gjerne vil bevare langt opp i årene
 • Ønsker produkter som ikke er testet på dyr

Duve Medicas filosofi

“Hvorfor utsette våre kunder for helserisiko, stor eller liten, når det er fullt mulig å produsere markedets mest effektive produkter uten å benytte farlige stoffer?”

Duvè Medicas produkter er derfor:

 • Uten kreftfremkallende stoffer
 • Uten parabener
 • Uten fargestoffer
 • Uten parfymer
 • Uten stoffer som kan øke forekomsten av hudormer

Les meir om Duve Medica sine produkt

Duvè Medica Vitamin C Serum

Vitamin C er en såkalt antioxidant, som beskytter huden fra å brytes ned av frie radikaler. Vitamin C  bygger dessuten opp kollagen og elastin, som gir en fastere og strammere hud. Vi benytter de to mest effektive substansene av vitamin C, i en konsentrasjon på 20 %, som er det optimale for ønsket effekt.
Påføres morgen og kveld, også øyeområdet, og gjerne også på halsen og brystpartiet.

Duvè Medica Vitamin A Serum

Duvè Medica Vitamin A Serum øker dannelse av kollagen og elastin, som gir en forbedret hudstruktur. Serumet gjør også huden spenstigere og med mindre synlige fine linjer, samtidig som  fuktbalansen i huden blir gjenopprettet. Serumet øker også blodsirkulasjonen og gir huden en frisk og fin glød.
Påføres morgen og kveld, inkl. øyeområdet, og gjerne også på hals og brystparti. Skal ikke brukes av gravide og ammende, og har du ømfiendtlig hud kan det være lurt å vente med å ta den på til etter soling.

Duvè Medica Tone Regulator

Fordeler melaninet i huden og hindrer dannelse av ny melanin. Huden blekes da naturlig, og den ujevne fargen og pigmentflekker vil gradvis forsvinne. Inneholder også fruktsyre som øker celleomsetningen og forbedrer resultatet gjennom exfoliering av gammel hud med melanin innhold.
Påføres rikelig morgen og kveld, og ekstra på pigmentflekker. Forsiktig med øyeområdet. Brukes ikke i forbindelse med soling.

Duvè Medica Eye Serum

I Duvè Medica Eye Serum benyttes to patenterte substanser for å redusere og forebygge fine linjer, poser og mørke ringer under øynene. I tillegg blir hudkvaliteten vesentlig forbedret.
Påføres morgen og kveld under og på siden av øynene, ikke på øyelokk.

Duvè Medica Cleanser Gel

Dyprengjøring med eplesyre som renser fettstoffer, make-up, forurensninger, bakterier og døde hudceller. Øker penetrasjon av programmets aktive stoffer.
Brukes morgen og kveld, også øyeområdet. Skummes opp med lunkent vann og masseres lett inn i ansiktet. Skyll godt.

Duvè Medica Moist Activator

Fuktighetskrem alene har ingen anti aldrende effekt, men er helt nødvendig for at huden skal kunne nytte-gjøre seg annen anti aldrende behandling. Inntil huden din selv klarer å produsere nok fuktighet, så bruker du Moist Activator, som inneholder:

• Høy konsentrasjon med Hyaluronsyre for høyere fuktbindende effekt
• Ceramide 3 som skaper en beskyttende film og forsterker lipidbarrieren
• Aloe Barbadensis med kjølende, infeksjonsbeskyttende og sårlegende effekt
• Vitamin E, som påskynder leging av hud

Påføres morgen og kveld ved behov, også øyeområdet (påføres etter Vitamin C,  A og Tone Regulator).

Duvè Medica Sun Protection High

Det siste innen utvikling av solbeskyttelse. Beskytter både mot UVA og UVB. SPF 30. Duvè Medica Sun    Protection High består av ulike typer filtere, som til sammen gir den beste beskyttelsen mot solstråling.
Påføres om morgen og deretter hver time ved soling, for optimal beskyttelse

Les mer her: Duve Medica

Veleigna for sensitiv hud

Duve Medica Hudprogram passer godt for sensitiv hud. Duve produkta er basert på forskning på solskada hud. I staden for A-vitaminsyre (tretinoin) vert A-vitaminserum nytta. Dette inneheld retinoider som er forstadiar til tretinoin. I fylgje produsenten vert desse forstadia omdanna til A-vitaminsyre når dei vert absorberte nedi huda og i cellene.

Duve-programmet, evt etterfulgt av light-peel, passar derfor også godt for dei som har lav toleranse for “rosa” hud og flassing, Duve programmet kan også tilby lettare kjemisk peel (TCA 15 %),
A-vitaminserum er heller ikkje fotosensibiliserande slik som Tretinoinkrem (A-vitaminsyre).