Kva er Restylane?

Tekst kopiert frå restylane.com etter løyve.

Restylane® produseres av det svenske bioteknologiselskapet Q-MED (no kjøpt av Galderma).

Restylane er en serie skjønnhetsprodukter som brukes for å glatte ut rynker, forme leppene og framheve konturer. Det finnes også en variant som forbedrer hudens spenst og tone. Restylane består av hyaluronsyre (HA), et stoff som finnes naturlig i kroppen. Restylane er verdens mest benyttede og dokumenterte HA filler, og regnes i dag som ”The Golden Standard” innenfor denne behandlingskategorien.

At det er trygt å bruke understøttes av omfattende og solid klinisk dokumentasjon.

Restylane har vært på markedet i mer enn 15 år, og er brukt i over 20 millioner behandlinger verden over.
Alle Restylane produktene leveres både med og uten innebygget bedøvelse.
NYHET! Prøv de helt nye Restylane Lip produktene! Uimotståelig myke lepper.

Hvorfor trenger jeg Restylane?

Huden forandres etter hvert som vi blir eldre. Et av de viktigste stoffene i huden er hyaluronsyre, som binder vann og dermed bidrar til å fukte huden innenfra og skape fylde og struktur. Når vi blir eldre svekkes kvaliteten på hyaluronsyren, og kollagen og elastinfibrer brytes ned. Alt dette gjør huden tørrere, spensten forsvinner og aldringstegn som linjer og rynker begynner å dukke opp.

Restylane, som ligner kroppens egen hyaluronsyre, kan injiseres og dermed tilføre ny, frisk hyaluronsyre, slik at aldringstegn du ikke ønsker å beholde dempes eller glattes ut.
Kliniske studier viser også at Restylane hjelper kroppen til selv å øke produksjonen av kollagen, og kan således virke forebyggende på aldringsprosessen.

Restylane

Hva kan Restylane gjøre for meg?

Restylane finnes i flere varianter som på forskjellige måter framhever eller forbedrer utseendet ditt.
Enten du ønsker å forynge huden, glatte ut rynker, gjenopprette volum i ansiktet, markere konturer eller definere leppene, så finnes det et produkt fra Restylane for deg.
Autorisert behandler vil velge det produktet som passer deg og din hudtype best.

Glatte ut linjer

Linjer og rynker kan gi ansiktet karakter og personlighet, men ikke alle rynker er like flatterende. Restylane glatter ut linjene på en rask, enkel og trygg måte, og resultatet er naturlig, slik at du fortsatt beholder ditt eget utseende.

Skape fyldigere lepper

Leppene er ansiktets midtpunkt, og får ofte mye oppmerksomhet. Restylane tilbyr to helt nyutviklede og spesialdesignede produkter for lepper. Restylane Lip Volume er spesielt utviklet for å skape fyldigere lepper, mens Restylane Lip Refresh gir fuktighet, mer definerte leppekonturer og en mer markert amorbue på en naturlig måte.

Begge produktene gjør leppene uimotståelig myke, og med lang varighet (opptil 6 mnd).

Klikk for å lese meir informasjon

Ansiktskonturering og volum

Med årene mister ansiktstrekkene sin rundhet. Restylane gjenoppretter raskt og enkelt volum i de mest utsatte områdene. Restylane kan også gi deg en mer definert hake eller mer markerte kinnben.

Hudforyngelse – Forbedre hudens spenst og struktur

Restylane Skinboosters er en prisbelønnet og anerkjent skjønnhetsbehandling som gir huden glød ved å glatte ut huden skånsomt og naturlig fra innsiden. Ved å fylle på med hyaluronsyre under huden, øker Restylane Skinboosters fuktbalansen og gir huden bedre spenst og struktur. Det er vitenskapelig bevist at Restylane Skinboosters forbedrer hudkvaliteten, og produktet kan blant annet brukes til å forynge utseendet på ansikt, hals, utringning og hender.

Må jeg ta bedøvelse?

Ettersom alle opplever smerte forskjellig, leveres Restylane både med og uten innebygd bedøvelse, noe som kan føles betryggende. En bedøvelseskrem eller en såkalt nerveblokade (som hos tannlegen), kan også være et bra alternativ for å gjøre behandlingen så behagelig som mulig.

Hvor lenge er effekten av Restylane synlig?

Resultatet av kun én behandling er synlig umiddelbart, og kan vare i inntil et år. Med oppfølgingsbehandling i løpet av ni måneder etter din første behandling, kan den synlige effekten av Restylane vare i inntil 18 måneder.

Etter en leppebehandling kan det være behov for oppfølgingsbehandling etter seks måneder.

Hvordan vil jeg se ut rett etter behandlingen?

Siden behandlingen er rask og ikke medfører kirurgi, kan du uten større problemer gjenoppta dine vanlige gjøremål rett etter behandlingen, men du må regne med enkelte reaksjoner knyttet til injeksjonen. Det er vanlig at man blir rød, hoven, øm eller får kløe i det behandlede området. Slike reaksjoner forsvinner normalt av seg selv i løpet av én til to dager. Etter en leppebehandling kan du være hoven noe lenger. Andre reaksjoner kan i sjeldne tilfeller vare i inntil to uker. Du bør alltid diskutere eventuelle behandlinger og sykdommer du har hatt tidligere med behandleren din på forhånd. Behandleren kan også gi deg mer informasjon om eventuelle reaksjoner.

Lyst til å prøve Restylane?

Tillit og trygghet er alfa og omega. I Norge finnes det autorisasjon på alle godkjente behandlere som jobber med Restylane. Behandlar skal ved konsultasjon og behandling alltid bære gyldig ID-kort.

Da er du trygg på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn, og at du vil få tilbud om behandling med original Restylane. Autorisasjonen innebærer også at behandleren har omfattende opplæring og support av Q-Med (leverandøren til Restylane), og er oppdatert på de nyeste behandlingsteknikkene.

Klikk for Restylane sitt autorisasjonsprogram

 

Restylane Skincare kremprogram

Restylane tilbyr også en egen profesjonell hudpleieserie.
Restylane skincare er kun tilgjengelig hos autoriserte Restylane behandlere.

Hemmeligheten bak en vakker hud er en god fuktbalanse kombinert med et friskt og beskyttende ytre hudlag. Restylane® skincare kombinerer disse to egenskapene i en innovativ kremserie som tilbyr god og velgjørende hudpleie.

Mens de opprinnelige behandlingene med Restylane tilbyr volum, definisjon og gjenfukting innenfra, gir produktene fra Restylane skincare huden beskyttelse, gjenfukting og næring utenfra.

Restylane skincare er skånsom mot hudens naturlige struktur og oppbygging. Gjennom NASHA™ teknologien bidrar kremene til å gjenfukte og jevne ut små linjer, bevare hudens fuktighet og gi den glød. Restylane skincare består av ni forskjellige hudpleieprodukter: Facial Cleanser, Day Cream, Day Cream SPF 15, Whitening Day Cream, Night Cream, Night Serum, Eye Serum, Hand Cream og Recover Cream.
Du kan se alle produkter som inngår i Restylane Skincare serien her.

Les mer på: www.restylanenorge.no eller www.restylane.no

 

Klinikk Førde – Restylane sidan 2004

Klinikk Førde har nytta Restylane sidan opninga i 2004. Erfaringane med produktet er dei aller beste.
Vi har derfor aldri vurdert å ta inn andre “fillere”.
Det fins idag over 250 registrerte fillere på marknaden, men Restylane er i ein klasse for seg både når det gjeld kvalitet, vitskapleg dokumentasjon, marknadsandel verda over og sist men ikkje minst – produktstøtte frå leverandør.

Ved hovudkontoret i Sverige har Q- med/ Galderma ein stor stab med eksperter med m.a. leger som vi kan rådføre oss med om medisinsk ansvarlig lege ikkje har tilstrekkelig kompetanse på spesielle tilfeller.
Dette gjev pasienter og behandlere ein tryggleik som er unik i bransjen!

Målet med å få gjort ein Restylanebehandling er ikkje å ” skape ein ny person”, men å få ein “freshere” utgave av seg sjølv. Kva du ønsker å behandle er opp til deg. Det er ingen ting i veien for å behandle kva kroppsdel ein måtte ønske, men dei vanlegaste behandlingsområder er:

  • Leppe
  • Kinn
  • Nasolabialfurer
  • Pannerynker
  • Hudforbedring/ skinbooster

20 millioner injeksjoner

Restylane Lip volum og Lip refresh

Q-med/Galderma har dei seinare år kome med nye produkt spesielt berekna på lepper. Produktet definerer og forbedrer forma på leppene på ein naturlig måte.
Restylane  er ein krystallklar gel av hyaloronsyre (HS). HS er eit stoff som finnes naturlig i leppene (og alle kroppens celler), men som forsvinn gradvis med åra.
Restylane Lip kompenserer for dette tapet og opprettheld dermed leppa sin kontur og fylde.
Leppene blir altså ikkje berre vakrare å sjå til, men føles også sunnare, mjukare og meir spenstige fordi dei vert fuktigare.
Ved sprøyting i leppelinja kan verknaden sitte opptil 12 månader. Sprøyting av volum i sjølve leppa varer noko kortare.
Ved gjentekne behandlingar i same område varer effekten noko lengre for kvar gong.

Eksempel på moderat leppeneforstørring – Før og etter

Bivirkninger

  • Generelt er det rapportert særs få bivirkninger. Restylane er utelukkande basert på ikkje-animalske, naturlige kjelder og risikoen for allergiske reaksjoner er svært liten.
  • Som ved all innsprøyting kan infeksjon forekomme, men er også sers sjeldan.
  • Produktet er nøye kontrollert frå fabrikken i Sverige og kvar enkelt sprøyte har sitt serienr. som vert loggført. Dette vert gjort for å kunne spore fabrikasjonen i fall noko uventa skulle skje.
  • Sprøyting i lepper kan i varierande grad medføre noko smerte, opphovning og tørrheit i nokre dagar etter injeksjonen.
  • Sprøyting under rynker vil kjennast som lett spreng og stikking i 1- 2 døgn etter innsprøytinga.
Restylane finnes KUN på utvalgte klinikker. Ikke la deg lure av useriøse aktører!
SPØR ALLTID ETTER GYLDIG ID-KORT!
Kun Klinikk Førde har Restylane i Sogn og Fjordane
Klikk for id-kort – Laila Evjensvold
Toggle

 

Galderma stiller krav til medisinsk utdannelse.
Les mer her: Hvem kan bli behandler?