ZO Skin Health

(Tekst frå Hudhelse)

Fight Aging. Fight hard.

Resultatorientert hudprogram

  • Gjenopprette sunn og vital hud.
  • Fokus på å redusere aldring.
  • Skape endring på cellenivå og ikke bare på overflaten.

Høye konsentrasjoner og aktive virkestoffer

  • Penetrere lengst ned i epidermis med retinol, avanserte peptider og antioksidanter for kontinuerlig stimulering og reparasjon.

Hovedingrediensen er retinol

  • Innkapslet for å sikre penetrasjon på rett tid og maksimere anti-age effekten uten irritasjon og sensitivitet.
  • Kombinert med avanserte peptider og antioksidanter som A, B, C og E vitamin samt Coenzym Q10.

Fra 30 års alderen går cellefornyelsen saktere og huden begynner å eldes – noe som forårsaker fine linjer og rynker, slapp hud, mørke flekker og en mer ujevn hudtone. For å ”vekke” cellene slik at de igjen kan fungere normalt, kreves store mengder aktive ingredienser – som ren retinol, avanserte peptider og virksomme antioksidanter.
Det er her Dr. Obagi kommer inn i bildet.  Hans mangeårige erfaring med å skape hudprogrammer som faktisk virker, har han brukt til å utvikle ZO Skin Health med det mål nettopp å ”vekke” hudcellene.

For Dr. Obagi er retinol en nøkkelingrediens.  Dette fordi retinol er den eneste topiske ingrediensen som vitenskapelig bevist gir kraftige antialdringsfordeler. Selv de fuktighetsbevarende kremene er tilsatt retinol – slik at de ikke bare bevarer fuktigheten – de har også en stimulerende effekt.

ZO Skin Health er et helhetlig hudprogram som anvender høye konsentrasjoner og aktive ingredienser.  Formuleringene er kraftige for skal du vinne kampen mot aldring må du velge blant det beste som finnes.

Produkt

Les meir om ZO Skin Health Products

Offects Exfoliating Cleanser er en oljefri rensegele som reduserer talg og fjerner døde hudceller.
Nøkkelen til å forbedre en fet hud er å  fjerne døde hudceller som holder på bakterier og redusere overskuddstalg. ZO Exfoliating Cleanser gjør dette og enda mer ved å fukte, fornye og nøytralisere frie radikaler og berike med antioksidanter.

Offects Hydrating Cleanser fjerner varsomt smuss uten å tørke ut huden.
Offects Hydrating Cleanser bevarer fuktigheten med panthenol som lindrer og reparerer huden. Allantoin bidrar til å fjerne døde hudceller . Dette er en behagelig rensekrem som gjenoppretter hudens natulige fuktighetsbarriere.

ZO Offects TE-pads kontrollerer talg og kviseutbrudd, samt fjerner døde hudceller.
Høy talgproduksjon kan føre til hudproblemer som kviser, hudormer og forstørrede porer. Offects TE-pads inneholder 2% salisylsyre som reduserer talg og øker eksfoliering av døde hudceller som tetter igjen porene. Den inneholder også planteekstrakter som reduserer og lindrer irritert hud.

ZO Offects Exfoliating Polish fjerner døde hudceller og talg.
Runde magnesium krystaller eksfolierer døde hudceller og gir huden en renere, glattere og jevnere overflate. Da kan aktive ingredienser trenge inn i huden og virke mer effektivt.

ZO Ossential Daily Power Defence gir daglig DNA-reparasjon og antioksidant beskyttelse.
Ossential Daily Power Defence forbedrer hudens evne til å reparer seg selv og inneholder retinol, enzymer og antioksidanter som gradvis frigjøres for å reparere og styrke cellene. Da er huden bedre rustet mot fremtidig skade.

ZO Ossential Growth Factor Serum gjennoppretter hudens funksjonalitet, elastisitet og forbedrer ujevn hudtone.
Ossential Growth Factor Serum anvender to proprietære peptider sammen med retinol og aminosyrer, ingredienser kjent for å styrke produksjonen av kollagen. Resultatet blir at huden oppleves yngre, med mer spenst, jevnere tone og færre fine linjer og rynker.

ZO Ommerse Daily Renewal Crème lindrer, beroliger og gir næring til huden.
Dette er en funksjonell fuktighetskrem som reparer hudbarrieren og forynger huden. Med med ren retinol, kraftige antioksidanter og lindrende ingredienser, er denne godt egnet for daglig bruk.

ZO Ommerse Overnight Recovery Crème er en dyptvirkende krem som lindrer, beroliger og gir næring til huden.
Ommerse Overnight Recovery Crème virker mens du sover. Retinol arbeider med å redusere fine linjer og rynker, ceramider gir næring og beroligende ingredienser demper irritasjon og rødhet i huden.

ZO Oclipse Sunscreen + Primer SPF 30 beskytter huden og gir et jevnt underlag før sminke.
Oclipse har både bredspektret UVA og UVB beskyttelse  med filterne titandioksid og sinkoksid. I tillegg har den naturlig melanin som den nordiske huden dessverre har for lite av

ZO Olluminate Intense Eye Repair reparer og strammer opp huden rundt øynene.
Ollumonate Intense Eye Repair har stabilisert retinol og avanserte peptider for å styrke huden og reduserer fine linjer og rynker. I tillegg inneholder den mica som kamuflerer og demper mørke ringer under øynene.

ZO Oraser Microderm Hand Renewal eksfolierer, mykgjøre og behandler hendene.
Oraser Microderm Hand Renewal gir en umiddelbar forbedring av huden på hendene. Med retinol, sheabutter og sukkerkrystaller fjerner den varsomt ru og tørr hud og gjør huden myk og fuktig.

ZO Oraser Daily Hand Repair SPF20 beskytter og revitaliserer huden på hendene.
Dette produktet er fullpakket med retinol, kraftige antioksidanter og et aminosyrekompleks for å jevne ut hudtonen og redusere linjer og rynker. Oraser Daily Hand Repair SPF 20 har også bredspektret UVA og UVB beskyttelse for å reduserer fremtidig skade.

ZO Oraser Overnight Hand Recovery linderer tørrhet og motarbeider tegn på aldring.
Med retinol, kraftige antioksidanter og mykgjørende ingredienser, hjelper Oraser Overnight Hand Recovery til med å redusere fine linjer og rynker. I tillegg forbedres hudens fasthet og gir en jevnere hudtone.

ZO Oraser Body Emulsion bevare fuktighet og jevner ut hudtonen.
Med retinol, ceramider, melkesyre og mykgjørende ingrendienser, blir  huden eksfoliert, tilført næring og fuktigheten bevares. Dette er kanskje den beste reseptfrie kremen som finnes for kroppen…