Obagi ZO Medical

Tekst frå Hudhelse.

For mer enn 30 år siden etablerte Dr. Zein Obagi konseptet «hudhelse» og utviklet samtidig behandlinger og kremprogrammer som bidro til å skape en sunn hud. Med ZO Medical har Dr. Obagi videreutviklet sitt arbeid og etablert neste generasjon av terapeutiske kremer og behandlinger.

Tekst frå Hudhelse:
Avanserte løsninger for hudhelse

I samarbeid med Dr. Obagi har ZO Skin Health Inc utviklet et spekter av terapeutiske behandlinger. De kan anvendes av alle, uavhengig av hudtilstand, alder, kjønn og etnisitet. Basert på den nyeste teknologien innen hudterapi – bioteknologiske komplekser, stamcelle-komponenter fra planter og flerterapeutiske leveringssystemer – har disse produktene og protokollene blitt optimalisert for å dekke dine behov for god hudhelse.

ZO’s definisjon av sunn hud
Myk/fuktig/fast/jevn hudtone/motstandsdyktig /sykdomsfri

ZO Skin Health Circle
Konseptet ZO Skin Health Circle er utviklet av Dr. Obagi, MD. Målet er å sikre hensiktsmessige og kontinuerlige løsninger for å oppnå sunn hud gjennom hele livet.

ZO Medical: Terapeutiske løsninger
Produkter, protokoller og behandlinger til vanlige og kroniske hudtilstander.

ZO Skin Health: Daglig og forebyggende hudpleie
Hensiktsmessige produkter sikrer daglig hudpleie og beskyttelse fra miljøet, samt vedlikeholder resultatet av den terapeutiske behandlingen.

ZO Medical Products

Les meir om ZO Medical Products

OILACLEANSE™
Ansiktsrens for normal til fet hud
Renser og eksfolierer huden med mål om å redusere overflødig talg. Ved å redusere talg og andre urenheter, kan kviser forebygges og motvirkes.

 

NORMACLEANSE™
Ansiktsrens for normal til tørr hud
En mild rens som effektivt fjerner sminke og urenheter, samtidig som den klargjør huden for videre behandling.

BALATONE™
Toner som balanserer hudens pH
Denne toneren balansere pH verdien i huden og bidrar til at aktive ingredienser trekker bedre inn i huden. Den styrker tørr, sensitiv og irritert hud med sin fremtredende teknologi.

CEBATROL™
Talgregulerende pads
Kontrollerer og forebygger urenheter i huden ved effektivt å eksfoliere bort døde hudceller. De reduserer også rødhet og virker anti-inflammatoriske.

VITASCRUB™
En kraftig ansiktsskrubb
Fjerner effektivt smuss, talg og urenheter. Vitascrub øker blodsirkulasjonen i huden, og etterlater huden myk, ren og med glød.

BRIGHTENEX
Korrigerende og lysnende krem
Denne flerfunksjonelle kremen lysner og jevner hudtonen og anbefales som første trinn i behandlingen av ujevn farge i huden. Den minimerer rødhet forårsaket av miljøfaktorer og forebygger skader.

 

RETAMAX™
Aktiv vitamin A
En innovativ mikronisert teknologi blander potent retinol med antioksidanter fra plantestamceller og biomimetiske proteiner. Dette bidrar til å reversere tegn til aldring, samt forebygge fremtidige skader.

INVISAPEEL™
En intensiv overflate-eksfoliering
Denne formuleringen anvender en enzymatisk prosess for å fornye epidermis. Invisiapeel etterlater huden merkbart mykere, fastere og klarere.

RESTORACALM™
Beroligende og gjenopprettende krem
Kremen bidrar til å dempe rødhet, roe ned hud irritasjon og styrke gjennoppretting av hudbarrieren. Den gir umiddelbart velbehag og hydrering, for sensitiv og skadet hud.

 

OCLIPSE™ C
Bredspektret solkrem med SPF 50
En solkrem med naturlige mineraler gir daglig bredspektret UVA- og UVB-beskyttelse. Denne innovative formuleringen beskytter huden mot UVB og HEV-stråler som er dokumentert å bidra til for tidlig aldring av huden og hyperpigmentering. Den er ideell for alle hudtyper, også de med sensitiv og behandlet hud.

 

HYDRAFIRM™
Klarner og reparerer øyepartiet
Formulert spesielt for å reversere tegn til aldring for den delikate huden rundt øynene. Bidrar umiddelbart til å gi glatt og fast hud, samtidig som den demper mørke ringer og poser under øynene.

 

LIPREBUILD™
Avansert pleie for leppene
Reparerer tørre, sprukne og rynkete lepper ved å øke fuktigheten. Mikrosirkulasjonen økes og bidrar til å gjenoppbygge leppenes volum og naturlige farge.

Les meir om ZO Medical Products her